Faxed Head

weird music by Trey Spruance, US

Marlo Stanfield

vinyl 7"

Reaction score
7,616

Faxed Head

dcfccfc15afd4d78bdd7f007befd66a5.jpg

​
Інформації традиційно небагато. Вікіпедія каже, що Faxed Head – дез-метал (ага, якраз :stupid:) сайд-проект Трея Спруенса із Mr. Bungle. Самі учасники групи описують свій концепт як «історію підлітків, які після самогубства, яке пішло зовсім не так, як планувалося, опинилися в маленькому місті Коалінга в Каліфорнії» :cranky: Дивакуватості колективу сприяв також факт того, що учасники тривалий час тримали свої імена у секреті. Щодо музики, то вона комбінує в собі спід/дез-метал із касетним нойзом та іншими малоадекватними звуковими ефектами. Іноді в альбомах проскакують пісні, які можуть видатися вам класикою (House of Spirits), співом а капелла (The Four Freshmen) або хіп-хопом (Coalinga Love, пародія на Тупака). Не вірте.

Faxed Head записали три альбоми: “Uncomfortable But Free” (Amarillo, 1995), “Exhumed At Birth” (Amarillo, 1997) та “Chiropractic” (Web of Mimicry, 2001), - після чого розвалилися і поновлювати свою діяльність не збираються.

Лайн-ап:

Trey Spruance (as Neck Head) - гітара,
Gregg Turkington (aka Neil Hamburger, as McPatrick Head) - вокал,
Brandan Kearney (as Jigsaw Puzzle Head) - бас,
Phil Franklin (as LaBrea Tar Pits Head) - барабани,
James Goode (as Fifth Head) - електроніка.

Дискографія:

1995 - Uncomfortable But Free (full-length)
[HIDE]Cкачать[/HIDE]
1997 - Exhumed at Birth (full-length)
[HIDE]Cкачать[/HIDE]
2001 - Chiropractic (full-length)
[HIDE]Cкачать[/HIDE]

Продовжую серію тем про дивні групи) Думаю, із стартової фотки уже стає зрозуміло, що звичайними нервовими розладами тут не обійшлося. Маємо повну шизу, яку місцями якось навіть складно назвати музикою, тоді як, наприклад, з Mr. Bungle або Secret Chiefs 3 таких проблем не виникає :yeah: Я не дарма згадав саме ці групи, оскільки лідером Faxed Head є їхня діюча сила - Трей Спруенс. Візьміть із цих колективів все найкакофонічніше, помножте його на десять і ви матимете приблизне уявлення, що таке Faxed Head. Особисто за себе скажу, що я ще не вирішив, чи ця група подобається мені чи ні, іноді здається, що це повна хуйня :stupid: Але щось в ній є таке, що час від часу змушує переслуховувати цю "творчість".

Якщо у вас ще не пропало бажання послухати Faxed Head і ви хочете помучити мозок, настійно рекомендую почати з альбому "Exhumed At Birth", в ньому найбільше музики)

І ще про асоціації, які виникають під час аудіосеансу, вони десь такі, як фото групи: звалище різних дивних предметів, автомобільні шини і мультик "Справжні монстри" :cranky:

Description
weird music by Trey Spruance, US
Country
usa
Last edited:
Ап! Оцініть цю феєрію музично-візуального ідіотизму)

Back