Поїхали далі.
Ще один бенд. На жаль, ніякої інформації про них я в очі не бачила. Навіть нічого писати. Хоча не думаю, що цей факт тут когось засмутить
Скажу, що вони омериканці. А точніше США, Мічіган, якщо мені вірно розшифрували таємничу абревіатуру "МІ".
Приємний, дуже приємний жіночий вокал. Енергійний матеріал, істинно танцювальна музика у всій красі - лінді під неї так і проситься. І звучання класично-свінгове. Принаймні я ніяких яскраво виражених домішок не помітила.
Склад:
Tracy Leigh Komarmy - vocals
Tom Loncaric - pianist/bandleader
Pat Knight - upright bass
Ryan Smith - alto sax
Chris Neel - guitar
Dave Gilbert - baritone, soprano sax, clarinet
Peter Klaver - tenor sax
Brandon Cooper - trumpet
Dave Roof - trumpet
Nino Dmytryszyn - drums.
Дискографію теж не наведу. Провальний провал. Доповніть, хто має бажання і знання.
Imperial Swing Orchestra (1998) - [EP]
[HIDE]Cкачать [ пароль www.neformat.com.ua ][/HIDE]
Imperial Swing Orchestra (2000) -Stay Hot.
Ще один бенд. На жаль, ніякої інформації про них я в очі не бачила. Навіть нічого писати. Хоча не думаю, що цей факт тут когось засмутить
Скажу, що вони омериканці. А точніше США, Мічіган, якщо мені вірно розшифрували таємничу абревіатуру "МІ".
Приємний, дуже приємний жіночий вокал. Енергійний матеріал, істинно танцювальна музика у всій красі - лінді під неї так і проситься. І звучання класично-свінгове. Принаймні я ніяких яскраво виражених домішок не помітила.
Склад:
Tracy Leigh Komarmy - vocals
Tom Loncaric - pianist/bandleader
Pat Knight - upright bass
Ryan Smith - alto sax
Chris Neel - guitar
Dave Gilbert - baritone, soprano sax, clarinet
Peter Klaver - tenor sax
Brandon Cooper - trumpet
Dave Roof - trumpet
Nino Dmytryszyn - drums.
Дискографію теж не наведу. Провальний провал. Доповніть, хто має бажання і знання.
Imperial Swing Orchestra (1998) - [EP]
Imperial Swing Orchestra (2000) -Stay Hot.
- Description
- female vocal/jazz/swing
- Country
- usa
Last edited by a moderator:
Imperial Swing Orchestra