Angry Hate

noise/sludge/Kilslug and Anal Cunt members, US

олег в.

i'm a scatman!

Reaction score
3,203

3320285.jpg

Дана стаття і гурупа не мають сенсу. Створені тільки в якості доповнення до решти творчості Ларрі в даному розділі. Насолоду прослуховування наврядчи принесе комусь. У мене, особисто, починає боліти голова.
Мабуть, це найгріший в музичному плані проект в якому приймали участь Ларрі Лайфлес і Сетх Путнам. Стіна шуму, яка звалюється на слухача рівняється з шумом, хіба самого Мерцбоу. Через нойзову завісу до нас доринає надірваний вокал Ларрі.
Заснували вони цей "гурт" у 1998 роц, бо були п"яні і їм нічого було робити. Сетх на басі\барабанах і Ларрі гітара і вокал. В 1999 записали 3 альбоми: 7" спліт з Sloth, 12" спліт з Sloth і ще один запис, який був здійснений, але ніколи не буде виданий. Деякі з треків з невиданої семидюймовки є на компіляції "13 гуртів, які думають, що ти гей".
Цей "муз" проект, скорш за все уже не діє.
Треки з 7-дюймовки можете найти на майспейсі, коли докачаю з сусліка дванацятидюймовий спліт з Слотх - цілком можливо, що заллю, хоча ви можете це зробити і самі.

NotaBene: не путати з дезовою групою з ідентичною назвою.

2000 - Angry Hate / Sloth 12" (CBR 192 kbps)
40458_sloth_angry_hate_sloth_ii.jpg

[HIDE]Cкачать[/HIDE]

Description
noise/sludge/Kilslug and Anal Cunt members, US
Country
usa
Last edited by a moderator:
Ответ: Angry Hate

ахахах :rofl::applouse:
зачёт,чувак:pray::rofl::up:

уже даже не смешно :what:

скорее неприятно и обидно

Леша, ты зря все воспринимаешь на свой счет. Мои слова были не в укор тебе, а просто как констатация факта. Мир? :agree:

а по-моему, смешно еще как)) я слушать не буду, мне описания хватило)

Леша, ты зря все воспринимаешь на свой счет. Мои слова были не в укор тебе, а просто как констатация факта. Мир? :agree:
да я не тебя имел в виду.
так,осадок.
всё путём.

а мне вот даж понравилось... все тот же "сладкий" уебанский вокал, но музыка грязнее, что придает еще большего колорита...
как по мне все намас...
а насчет споров... пришла с астрала сегодня ко мне фраза "хуета-хует"...

uliss, порівняно з кілслагом, шуму і бруду прибавилось в рази: барабанів майже не чути( за виключенням грохочущих тарілок ) басу, в деяких треках, не чути взагалі - все спливається в жахливий шум. сьоні, коли я то слухав, я витримав заледве пять треків, можливо, коли хотітеметься нойзу, я включу цей проект в плейліст, але зараз це виявилось невиносимим

нунахуй, это уже слишком пиздовато)))

та бля:) ну нафик, мне этот гей уже в печенках сидит :stupid:

:rofl::rofl: вот это реакция)))
это же культ)

я думаю, что серьёзно к этому проекту относиться не стОит (это я на всякий случай, мало ли, может кто-то уже фанатеет :smile:)
Это просто как пример того, как себя не нужно вести :stupid:, ведь всегда, когда есть белое, обязательно должно быть и чёрное :clever:

фигассе загнул :stupid:
просто всегда есть уебаны, которые отнехуйделать валят како-то бред, но почему то некоторые из них становятся популярными :hz:

а вообще таких уебанов много))

фигассе загнул

:stupid:

просто всегда есть уебаны, которые отнехуйделать валят како-то бред, но почему то некоторые из них становятся популярными

вот это как раз очень плохо. Многие люди готовы слушать и искренне любить такие группы только из-за того, что ничего бредовее придумать невозможно) По-моему, в таком случае подмена понятий налицо

не согласен (насчет уебанства вообще и подмены понятий), но чето спорить не хочеться...(наверное потому что жарко) имхо...
скажу лишь что вы разговариваете абсолютными категориями - то имеет право быть а это не имеет)

Raven, яких понятть? є любителі лондонського симфонічного, а є любителі жіджі аліна.кожному своє. цей проек - прибацаний нойз і це його фішка.

Godless, є просто уєбани, а є уєбани з душою. ці - з душою.

сет путнем :puke:

just another monkey, ну я может неправильно выразился просто. Вот, что я хотел сказать

Многие люди готовы слушать и искренне любить такие группы только из-за того, что ничего бредовее придумать невозможно)

имея в виду общие музыкальные ценности

Raven, загальних цінностей не існує. ні музичних, ні будьяких.
прокрути, скажем, софа кінг кілера будь-якій бабці років 80-ти і вона тобі скаже, що це безпонтовий шум і уєбанство. своїми, звісно, термінами. так і тут

сет путнем :puke:
:agree::puke:

Добавлено через 43 секунды
прокрути, скажем, софа кінг кілера будь-якій бабці років 80-ти і вона тобі скаже, що це безпонтовий шум і уєбанство. своїми, звісно, термінами. так і тут

я надеюсь, что когда мне будет 80, то кто-то прокрутит что-то "новое и соверменное" и я не обрыгаюсь от беспонтовости :clever::scream:

Last edited:

кароче, я просто проебал :stupid:

Back