punkbooster
Hometown Hero
:rofl:
Все прийшло круто! Єдиний мінус - мало, але це було очікувано, а так, то все збс. Буду слідкувати далі за оргом з надією, що привезе ще когось цікавого в цю країну.І чого ніхто не пише про канцик
А ще не сподобалось, що при собі не було багато грошей, оскільки Коловорот привіз купу всякого смачного мерчу, який тільки довелось обдивитись голодними очима. :crying:
Но, сколько там, 400 или 500 грн за сомнительную банду, которая еще мало играет - нормас :rofl:Єдиний мінус - мало, але це було очікувано, а так, то все збс.
просто вони клали про це розписуватись перед всякими.Чо больше никто не был/не пишет пушо зашквар или чо?
Я ще в 2016 хочу. Ще б раз пішов. Хулі :happy:в 2025 будут хотеть вернуть им 2016 с Батюшкой
Мене якийсь амбал зразу теж напрягав, що не можна, хоча перед тим чуаки на вході казали, що нічого не буде, тому вирішив просто відриватись. Хоча якусь хвотку все ж замутив під завершення виступу.Мы чуток подсняли, но непонятно, можно ли будет публиковать.
Там якийсь перець навіть автографи встиг взяти в музикантів. :lol:Кстати, я видел музыкантов без масок, но так как ничего не шарю - никого опознать не могу
ну мы были единственными официально аккредитированными людьми для видеосъёмки) Правда, с их мутками и недоступностью сцены во время концерта приходилось всё делать в последний момент и терять место в первом ряду. Ну и одного из наших операторов охранник тоже пытался вывести из-за камеры и он еле успел вернуться в последний момент перед нужным треком.Мене якийсь амбал зразу теж напрягав, що не можна
Ну якщо курррррва проскакувала, то точно поляки.они говорили по-польски между собой