walls
digipack
- Name
- Сергій
- Sex
- мужской
- Reaction score
- 1,696
Поздравляем с Днём Рождения Корпсграйндера и просто милейшего человека :congrat:
2023 Cannibal Corpse
ну тут как бы ничего нового, он такой всегда был, без особых изысковМазуркевич без изысков стучит
:fear:начнется какая-то навороченная техно шняга
У вокалиста группы Cannibal Corpse выйдет сольный альбом под названием "Corpsegrinder"
В записи так или иначе приняли участие: Erik Rutan, Charlie Bellmore, Nicky Bellmore, James Jasta. Ник и Джаста выступили сопродюсерами. Альбом будет выпущен 4 февраля 2022 на лейбле Jasta, Perseverance Music Group.
Джордж комментирует это с энтузиазмом и говорит, что альбом будет представлять из себя смесь дэта, трэша и хардкора.
Та він з ними давненько тусується, продюсує також, а після тої дічі яку почав творити Патрік, то кращої заміни годі було й уявитиЭрик Рутан в команде
Так, дуже чутно, такий пружний чи якось так би мовити став звук, комусь такий до вподоби, мені ні, якби я не намагався примусити себе до тої думки, що все заїбісь, але хочеться саме отого піздеца, яким так славетен сабж, Рутан Корпс альбіч :yeah:, ну хіба що вокал не перебиває ( але це покищо ). Барабанів ніхт, від слова ніхуя, єдина пісня що сподобалась - Summoned for Sacrifice , і то , завдяки ( на мій погляд ) повіяло Monolith з Vile ,ну і ще откривашку :stupid: можна зацінити.Рутана чутно капець) пісня таке собі, барабани засмутили, дуже прісні.
Я теж так роблю, з першого разу ніколи не роблю кінцевого висновку ( звісно, якщо не явний кал якийсь ) . То пару разів завжди слухаю, мінімум.но еще послушаю