так, ліс зараз особливо красивийв будь-який час доби. я теж вранці це відмітив, як раз перед прильотами.Небо вечірнє було холодньо -темно синє та монолітне, давно такого не бачив, постійно падаюче листя, місяць зійшов золотавий...
ти обережно. є ймовірність що якась недобита залупа переховується в єбєнях, або поєботіна у траві.так заліз в такі їбеня
:in_love:тільки унітазним звуком і кріповим жіночим вокалом (який виявився вокалом Фенріза).
:in_love:
А ще кажуть, що DT грають в дуже одноманітному та передбачувано - нудному стилі
Brutallo, ковзани - то вогінь ацкій :abbath: мабуть що найнепередбачуваніша ( крінжова ) обложка року. А альбом гарний, дуже крутий реліз, жаль що ти нудився при прослуховуванні :sad:
Це ще раз підтверджує старий вислів, що всі люди різні, і смаки у кожного свої, але це є дуже охуєнсько, бо на моє уподобання що Old Star, що Eternal Hails, що Astral Fortress витримані у одному стилі, і подобаються всі однаково майже. :agree:От якби ж він звучав як попередній Eternal Hails.
Мабуть комарів не боїться, бо так не трушно гасає , як позер якийсь:stupid: Але хоч без патчів арія , що вже добре. Але якщо без жартів, гарна місцина, круто :up:Бонус - Фенріз в лісі
Це ще раз підтверджує старий вислів, що всі люди різні, і смаки у кожного свої, але це є дуже охуєнсько, бо на моє уподобання що Old Star, що Eternal Hails, що Astral Fortress витримані у одному стилі, і подобаються всі однаково майже. :agree:
Згоден з цим моментом повністю, але це пом'якшення та ностальгія за минулими часами і задає імпульс та настрій всього альбому в цілому.але дещо втрачає гостроту, як на мене
https://youtu.be/q5c3z-3X09M?si=VxehZg9PsIAHFOwp
може вже було десь в темі, але за відсутності снігу на НР доводиться перебиватися такими от відосами:abbath:
так, а в кінці по " місцям бойової слави " екскурс, ну і пісня :stupid: на слова Вікернеса, якщо я не помиляюсь :abbath:Це там де Фенріз (чи Культо) якусь домовину тягає?
Та норм, заїбали бля :stupid:Сноби з метал архівів фоняться на чистий вокал Фенріза
Та норм, заїбали бля :stupid:
піздюліни:kick:реально, шо їм не хватає?
До речі, на днях саме переслуховував - щось настрій такий був до сабжу саме цього періоду, кайфонув, Фенріз та Ноктурно просто виплавлені в металі ( ояїбу ) :stupid:, а black mountain totem взагалі тупо епік на цьому альбомі :abbath:ще як почув у Circle the Wagons