2021 Darkthrone

death/black/heavy metal - Kolbotn, Norway
Ну не знаю пацани, шо ви там етавот, і чим не задоволені...Типовий ДТ останніх років, але настільки потужний раз за разом виходить альбом , що кожного разу думаєш - о, оцей самий заєбісь ( Олд Стар ), потім - ні, цей піжже ( Етернал Хейлс )), зараз новий , на ковзанах котрий - взуває своїх попередників легко. Може це пов'язвно з новим відчуттям від щойно прослуханного матеріалу , може, що це тільки один такий альбом за весь рік, і ніхто подібного не робить і не буде робити, але оцей звук :pray:, настрій, та просто беззаперечна любов Фенріза до старих часів робить Астрал саме для мене альбомом року на даний час . Вибачте, якщо сказав щось не так ) Всім Forever Underground !

walls, все нормально. после второй прослушки в ушах на сельхозработах альбом встал в ряд обычных альбомов дарктрона последних лет. ничего необычно но плотно и крепко. возвращаться к нему пока не буду. хочу занырнуть опять в околокрастовый их период)

Я сьогодні виперся до лісу, час був, привід був - останній альбом сабжу. Настрій теж - що саме головне в таких гульках. Небо вечірнє було холодньо -темно синє та монолітне, давно такого не бачив, постійно падаюче листя, місяць зійшов золотавий...І це все під Astral Fortless , ну і звісно, потім були Transilvanian Hunger та інші Панцерфаусти з Бурзумами. :abbath: Дуже кайфонув, зарядився , останній раз подібна хуйня була на початку літа під Куортона гуляв ( так заліз в такі їбеня - сам охуїв, пішов на звук машин на Бориспількій трасі , не міг зрозуміти де я , і що, хоча орієнтуюсь доволі непогано на місцевості :stupid: ).
Якщо що - речовин зовсім ніяких не вживаю, не палю, і не п'ю навіть галімого якогось сухаря , дуже давно все це залишилось в іншому житті. Написав по настрою , та від сьогоднішніх вражень. Круто було, така галерея Вальгали наживо :pray:

Небо вечірнє було холодньо -темно синє та монолітне, давно такого не бачив, постійно падаюче листя, місяць зійшов золотавий...
так, ліс зараз особливо красивийв будь-який час доби. я теж вранці це відмітив, як раз перед прильотами.
так заліз в такі їбеня
ти обережно. є ймовірність що якась недобита залупа переховується в єбєнях, або поєботіна у траві.:oldman:

Для мене завжди Goatlord займав у дискографії DT окреме місце, до найулюбленіших альбомів він звісно не потрапляв, але виморожував тим лютим піздецом, який на ньому коївся :stupid: зараз вже й часи не ті, та і я не такий вже як раніше :oldman: та і Goatlord нашого часу більше інструментальний , а все одно під кінець прослуховування я прихуїв до напівгіпнотичного стану :pray:

Я спочатку не зрозумів що це за Goatlord, думав чергове перевидання того самого лютого піздеца. Але оцей хороший, грувовий, подобається.

Brutallo,
Goatlord: Original.

По словам музыкантов, в него войдут треки альбома Goatlord в первоначальном инструментальном виде, как они записывались на репточке (вокалы были добавлены позже, к моменту выпуска посредством Moonfog Productions в 1996), в составе Fenriz (барабаны), Nocturno Culto (лид-гитара), Ivar Enger (ритм-гитара), Dag Nilsen (бас).
ну якось так.

Я той старий Goatlord давно не слухав, він мені запам'ятався тільки унітазним звуком і кріповим жіночим вокалом (який виявився вокалом Фенріза). Цей Goatlord мені сподобався більше :smile:

тільки унітазним звуком і кріповим жіночим вокалом (який виявився вокалом Фенріза).
:in_love:
А ще кажуть, що DT грають в дуже одноманітному та передбачувано - нудному стилі

:in_love:
А ще кажуть, що DT грають в дуже одноманітному та передбачувано - нудному стилі

Ну передбачувано-нудним мені здався тільки один альбом поки що - це той що з ковзанами, що саме по собі для мене стало досить непердбачуваним. :smile:

Brutallo, ковзани - то вогінь ацкій :abbath: мабуть що найнепередбачуваніша ( крінжова ) обложка року. А альбом гарний, дуже крутий реліз, жаль що ти нудився при прослуховуванні :sad:

Brutallo, ковзани - то вогінь ацкій :abbath: мабуть що найнепередбачуваніша ( крінжова ) обложка року. А альбом гарний, дуже крутий реліз, жаль що ти нудився при прослуховуванні :sad:

В них в кожному альбомі є якась родзинка, в останньому я поки шо її не знайшов, можливо з часом альбом зайде. Принаймні, я на це дуже сподіваюсь. От якби ж він звучав як попередній Eternal Hails.

Добавлено в 18:34 / Предыдущее сообщение было написано в 18:33

Бонус - Фенріз в лісі https://www.google.com/maps/@59.921...-no-pi-0-ya58.720592-ro-0-fo100!7i7776!8i3888

От якби ж він звучав як попередній Eternal Hails.
Це ще раз підтверджує старий вислів, що всі люди різні, і смаки у кожного свої, але це є дуже охуєнсько, бо на моє уподобання що Old Star, що Eternal Hails, що Astral Fortress витримані у одному стилі, і подобаються всі однаково майже. :agree:

Добавлено в 19:33 / Предыдущее сообщение было написано в 19:24

Бонус - Фенріз в лісі
Мабуть комарів не боїться, бо так не трушно гасає , як позер якийсь:stupid: Але хоч без патчів арія , що вже добре. Але якщо без жартів, гарна місцина, круто :up:

Це ще раз підтверджує старий вислів, що всі люди різні, і смаки у кожного свої, але це є дуже охуєнсько, бо на моє уподобання що Old Star, що Eternal Hails, що Astral Fortress витримані у одному стилі, і подобаються всі однаково майже. :agree:

В Eternal Hails вони щось начаклували зі звуком, Astral Fortress звучить наче і чистіше і якісніше, але дещо втрачає гостроту, як на мене. Може через оцей контраст я і не вкурив останній альбом.

але дещо втрачає гостроту, як на мене
Згоден з цим моментом повністю, але це пом'якшення та ностальгія за минулими часами і задає імпульс та настрій всього альбому в цілому.

переслухав Астральну Фортецю під дудку чисто покєкати.
чудовий альбом, мікс із усього, шо я чув як музику.

там і БМ, і дезняк старої школи, краст.
любов просто.
а звук який, діди вміють.

https://youtu.be/q5c3z-3X09M?si=VxehZg9PsIAHFOwp

може вже було десь в темі, але за відсутності снігу на НР доводиться перебиватися такими от відосами:abbath:

https://youtu.be/q5c3z-3X09M?si=VxehZg9PsIAHFOwp

може вже було десь в темі, але за відсутності снігу на НР доводиться перебиватися такими от відосами:abbath:

Це там де Фенріз (чи Культо) якусь домовину тягає? Атмосферний відік, треба буде якось V/H/S передивитись

Це там де Фенріз (чи Культо) якусь домовину тягає?
так, а в кінці по " місцям бойової слави " екскурс, ну і пісня :stupid: на слова Вікернеса, якщо я не помиляюсь :abbath:

Бля харош. Там ще і Аполіон з Aura Noir, шо відчувається по ріфаках. Сноби з метал архівів фоняться на чистий вокал Фенріза, а мені подобається, ще як почув у Circle the Wagons і Valkyrie (ну і Isengard, само собою).

ще як почув у Circle the Wagons
До речі, на днях саме переслуховував - щось настрій такий був до сабжу саме цього періоду, кайфонув, Фенріз та Ноктурно просто виплавлені в металі ( ояїбу ) :stupid:, а black mountain totem взагалі тупо епік на цьому альбомі :abbath:

Back