tenebr?feris
Dead but Dreaming
:thinking:
Це так про любу майже групу зі своїм впізнаваним стилем та великою дискографією можна сказати. Ти лірику читав , чи так, краями прослухав ? Мені теж зразу здалося, що це Капіж зараз буде, але коли втикнув поглибше - просто накрило . І ще, як казав Денвер вище , сьогодення теж добавляє вражень.Таке враження шо штучному інтелекту дали послухати той Drudkh і весь новий матеріал написаний ним.
Кілька - це десь по разу на два роки ? ) То нічого, ми вісім років донбілі бамбас , так що все ще попереду :idea:10 років я робив кілька спроб в'їхати в Drudkh, і не заходить
Така ж сама фігня, але мені не соромно) до речі з новим альбомом спроби відновив, навіть два рази послухав. Наче ок. Треба не в навушниках ще, а на колонках нормальних переслухати.Соромно зізнатись, але за останні майже 10 років я робив кілька спроб в'їхати в Drudkh, і не заходить (за невеликими виключеннями).
А чому б не замовити напряму з Season of Mist?
Кілька - це десь по разу на два роки ? ) То нічого, ми вісім років донбілі бамбас , так що все ще попереду :idea:
У мене до речі така впертісь - що не підкидує мені в неті - я не слухаю майже ніколи :stupid: Але Намагаюсь сам поальбомно розібратись, хоча можу запам"ятати якесь посилання і через місяць все одно послухаю, з понтом шо сам знайшов :stupid:спотіфай шафл підкидає
Brutallo, та це ж таке діло, що не йде то не йде. Смаки - дуже тонка річ, зараз от буває, що подобається якась річ, що років 15 назад рахував лайном :fear: та навіть не міг себе примусити слухати. Зараз включаю щось таке - і о, бля...це офігінно - як я міг це пропускати :hz:
Вимушений не погодитися. Та сама епічна Autumn Aurora просто має бути прослухана у навушниках. Причому, в ідеалі це краще робити десь у лісі. Але враховуючи обставини, згодиться і якийсь лісопарк типу Дубки або ВДНГ.Треба не в навушниках ще
Це так про любу майже групу зі своїм впізнаваним стилем та великою дискографією можна сказати. Ти лірику читав , чи так, краями прослухав ? Мені теж зразу здалося, що це Капіж зараз буде, але коли втикнув поглибше - просто накрило . І ще, як казав Денвер вище , сьогодення теж добавляє вражень.
Як для тебе все очікувано , то вже міг би і не відповідати, якщо знаєш наперед аргументи) Для бм взагалі то притаманно , що мало відчувається життя, інакше це вже не бм. За рахунок лірики - не одна лірика , а ще й музика + сьогодення ( повторююсь ) всі ці складові створюють позитивне враження від нового альбому.Очікував цей аргумент ) Але ж ніт, пойнт в тому шо ну взагалі не відчувається життя в них, нажаль. І так, завжди спримаю комплексно, а тільки за рахунок лірики не виїдеш.
На противагу останні релізи Svrm дуже чоткі, наприклад. Там теж не те шо б сильний розвиток якийсь є, але відчувається шо він це робить бо йому є шо сказати, а не тому шо треба
Життя не в тому сенсі ж, ну. Я добре розумію що таке бм )))Як для тебе все очікувано , то вже міг би і не відповідати, якщо знаєш наперед аргументи) Для бм взагалі то притаманно , що мало відчувається життя, інакше це вже не бм. За рахунок лірики - не одна лірика , а ще й музика + сьогодення ( повторююсь ) всі ці складові створюють позитивне враження від нового альбому.
Чим вони саме чоткі ? От для мене якраз релізи svrm це написане штучним інтелектом після прослуховування перших двох альбомім svrm. І до речі, що йому є такого сказати , і що він такого каже ? ( бо виходить що Саєнко - це галімий двіж і суцільна залежність від вказівок лейблу ? :no: )
завантажив наново. спробую)Та сама епічна Autumn Aurora просто має бути прослухана у навушниках
Перші - це найкращі, для мене принаймі так точно. Тут ніхто як би і не сперечається, у мене топ то це перших три, причому в такому ж порядку як вони і вийшли. Потім аж йде 2016 — Зраджені сонцем . Далеко не всі , знову ж таки, як для мене, релізи беззаперечні, є самоповтори, та інше, що для більш чим обширної дискографіїї це норм. Але всі якісні, що не може не викликати поваги, а також ще я не можу бути об'єктивним , бо це наш, український гурт, ну ще той факт, що це наш, український гурт, ще й з доволі чіткою позицією, не дає мені бути занадто об'єктивним , і піхуй на якісь там косяки.але це ж правда, об'ктивно перші альбоми на голову кращі.
Добре, що порадів, якби ти ще це робив без оцього свого зверхнього тону - то було б набагато радісніше ( для тебе самого :hi: ) але теж, це можна пережити :happy:Ну я радий шо комусь воно відгукається
Про політ думки якось дуже товсто )Ну це складна і мабуть трохи суб'єктивна річ. От я при прослуховуванні відчуваю якийсь політ думки, невимушеність. А в нових Drudkh нє.
Добре, що порадів, якби ти ще це робив без оцього свого зверхнього тону - то було б набагато радісніше ( для тебе самого :hi: ) але теж, це можна пережити :happy:
tenebræferis;2844540 said:
Тобто? От до кого ця претензія була б актуальною, але щоб до Друдх?.. Я хзПри чому духу не стає сказати про це прямо
tenebræferis;2844550 said:Тобто? От до кого ця претензія була б актуальною, але щоб до Друдх?.. Я хз
Тільки Льовкін (М8л8тх) це не російський імперець, а ще в 2014 року воює в Україні, зараз командир мінометного підрозділу в РДК.Так, в російських імперців ще з 2005 року палає дупа з Друдх
наш слон :agree:Тільки Льовкін (М8л8тх) це не російський імперець, а ще в 2014 року воює в Україні, зараз командир мінометного підрозділу в РДК.
пиздецHe joined the army in August 2024.