2019 Drudkh

atmospheric black/folk metal - Ukraine
walls, ну, там можна зацінити один трекан, але все одно не слухав) А ти?

Autumn Aurora пока что мой фаворит. Невероятно мощный, мелодичный и меланхоличный альбом. Очень удачно получилось передать весь этот осенний дух, который витает в воздухе в октябре-ноябре.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=CCSgsTC7vE4"]https://www.youtube.com/watch?v=CCSgsTC7vE4

Ukrainian black metal stalwarts DRUDKH are now releasing the official music video for the new song, "The Nocturnal One". The video was originally not slated for release until later this year, along with a new record from the band. However, due to the increasingly dangerous situation in their homeland, being situated in the epicentre of the invasion, the band has requested that the video be released immediately as sign of Ukrainian resistance.

DRUDKH has always shown unwavering pride for their country through their music. This poignant statement is a testament to their fighting spirit and love for their homeland. The new record and its details will be revealed in time. Due to vinyl plant delays, the album release is delayed until late 2022.

Season of Mist has been in contact with Drudkh over the phone today.

They stated the following:
"Even though we weren't supposed to share any statement or music until later this year, we are grateful to get this new track out here today. It represents HOPE, may it strengthen those who need it."

Our hearts go out to Drudkh and all our Ukrainian artists.

Video credit:
Directed by Jean Valnoir Simoulin (Metastazis)

:abbath: (никогда бы не подумал, что буду black metal лайкать :stupid:)

https://youtu.be/Tuno6605Aks

Добавлено в 12:00 / Предыдущее сообщение было написано в 11:59

Годнота з Харківа, + Лавкрафт + Ентомбед ( трошки ))

Добавлено в 12:00 / Предыдущее сообщение было написано в 12:00

Арт заєбатий ще ...

released March 25, 2022
Вибачте, а в Однокласнікі можна буде послухати, а то у мене Вконтакті не відкривається((

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    12.2 KB · Views: 39
Цікаво, що на бендкемпі вони цю хуйню прибрали

І справдливості зарази Некром до сабжа відношення вже не має. Ну хіба може Саєнко знову в ролі фотографа виступає

tenebræferis, так , згоден, я скоріше по інерціїї сюди запостив , доречніше було б хоча до Nocturnal Mortum :agree:
tenebræferis;2842453 said:
Саєнко знову в ролі фотографа виступає
От талановита людина , на всі руки майстер :master:

Цікава особливість: чим більше слухаєш - тим більше подобається. А може це все через осінь і листопад, який вже стоїть зараз на порозі.
Чекаємо на альбом і віримо, що він-таки буде продаватись в Україні

tenebræferis;2844351 said:
через осінь і листопад
Самий розпал сезону для подібної музики . Друдх , особливо ранній, саме те що треба...
А що, є інфа що не буде ? З чим це пов'язано ?

А що, є інфа що не буде ? З чим це пов'язано ?
Питав у метал-шопі, коли буде, то вони віднєкувались, шо поки самі не знають, чи захоче Сізн оф Міст робити такий чендж. Все-таки війна сильно вдарила по економічній спроможності українців тринькати гроші на таку хуйню, тому хз. Тим більше ти сам бачив, шо їбуча русня зробила з їхнім магазом на площі Конституції :mad:

тобто мова про один локальний магаз, а не про всю Україну, тепер ясно

Ну блін, я не знаю, з якими ще іншими магазами і дистриб'юторами з України Сізн оф Міст співпрацював так регулярно. При тому, що ціни на той імпорт були (і залишаються) більш ніж притомними

Цікава особливість: чим більше слухаєш - тим більше подобається.
Згоден на всі 100%

tenebræferis;2844358 said:
Тим більше ти сам бачив, шо їбуча русня зробила з їхнім магазом на площі Конституції
Так, пізда. Кляті підараси.

tenebræferis;2844358 said:
захоче Сізн оф Міст робити такий чендж.
Зрозуміло, переляки ще ті, але їх теж можна зрозуміти - зараз це все не на часі, наприклад - от хоча за себе скажу - якщо є трохи лаве - миттєво доначу , про якісь приколяси і речі немає. А ще дуже дохід впав, тому так, не до дисків , ( хоча літом мерч у вигляді футбічей купував, в тому ж таки метал шопі ).

Добавлено в 18:19 / Предыдущее сообщение было написано в 18:15

tenebræferis;2844360 said:
Ну блін, я не знаю, з якими ще іншими магазами і дистриб'юторами з України Сізн оф Міст співпрацював так регулярно
О так, що було, то було. І це було круто. :agree:

Що шановне товариство скаже ? Хтось вже прослуховував новий альбом ?

walls, мені норм. Півальбому вже заслухані до дір, інша - теж сподобалась. Пісня № 2 сподобалась, але поки не сильно вразила (хоча який там вірш, просто розйоб), остання кайфова по всім статтям

На споті ще немає, тому не слухаю

Між тим вчора не було світла, зато була дуже яскрава луна і я вирішив у темряпід від світло луни послухати "Кров у наших криницях". Незабутні враження.

Який же крутий трек "Листопад". Він прям так вдало лягає на сьогодення. Вчора взагалі весь день на репіті.

Лірика особлива, завжди у Саєнка імпонувала ця мулька, що він такі вірші пронизливі знаходить, що аж до серця пронизує. Ну і фігієш, скільки невідомих авторів та віршів на просторах неньки - України :pray:

Добавлено в 20:46 / Предыдущее сообщение было написано в 20:22

https://www.metal-archives.com/albums/Drudkh/Всі_належать_ночі_(All_Belong_to_the_Night)/1071928

Імхо, але у "Поки Зникнем У Млi" завершення дуже сильно стилістично нагадує Сольстафір. Якби хтось рано розбудив і включив цей фрагмент з якимись піснями ісландців з, наприклад, альбому 2017-го, я б сказав що це одна і та ж музіка

Соромно зізнатись, але за останні майже 10 років я робив кілька спроб в'їхати в Drudkh, і не заходить (за невеликими виключеннями).

А чому б не замовити напряму з Season of Mist?

Соромно зізнатись, але за останні майже 10 років я робив кілька спроб в'їхати в Drudkh, і не заходить (за невеликими виключеннями).

Бачу тут це не популярна думка, але - останній дійсно хороший реліз це Handful of Stars. Далі альбоми важко відрізнити не те шо один від одного, навіть треки всередині одного альбому часто неможливо відрізнити. Таке враження шо штучному інтелекту дали послухати той Drudkh і весь новий матеріал написаний ним.
Єдине шо - звук дійсно топовий.

Back