Ice

industrial, dub, hip-hop, experimental, Justin Broadrick & Kevin Martin project - UK

Marlo Stanfield

vinyl 7"

Reaction score
7,616

Ice

ec29c8ffaae04854a76cd2ee09b7c659.jpg
Пропоную вашій увазі прекрасний експериментальний проект - плід співпраці таких музикантів, як Джастін Бродрік та Кевін Мартін. Думаю, немає сенсу зайвий раз розповідати, що це за люди. Варто просто пригадати Godflesh та God, щоб зрозуміти звідки ростуть ноги у даного проекту. Інформації про нього небагато. Ice фактично проіснував упродовж п'яти років (з 1993 по 1998 рік), залишивши по собі два повноформатні альбоми та кілька синглів. Музика гурту варіюється від важкого повзучого індастріал-дабу на першому альбомі до експериментів із інкорпорацією хіп-хопу на Bad Blood (до участі в написанні альбому долучилися El-P, Blixa Bargeld, Toastie Taylor). В обох випадках вийшло круте параноїдальне музло з холодним відчуженим годфлешевським настроєм. Всім поціновувачам хорошої експериментальної музики присвячується (особлива увага резидентів Distorted Unit, Hip-Hop та само-собою Electronic).

Лайн-ап:

Kevin Martin - vocals, saxophone, synthesizer and turntables;
Justin Broadrick - guitar;
David Cochrane - bass;
Lou Ciccotelli - drums.

Дискографія:

1993 - Under the Skin (full-length, 320 kb/s)
[HIDE]Cкачать[/HIDE]
1995 - Quarantine
1998 - Headwreck
1998 - Ice Meet The Underdog - ‘Bad Blood’ Transfusion
1998 - Bad Blood (full-length, 320 kb/s)
[HIDE]Cкачать[/HIDE]
1999 - Trapped In Three Dimensions

Description
industrial, dub, hip-hop, experimental, Justin Broadrick & Kevin Martin project - UK
Last edited:
Проект крут, только на фотке не Кевин Мартин а Беня Грин:no:

Чорт, схожі вони) Ну Кевін тепер теж є. Гріна залишаю, думаю, він буде не проти)

Айс-айс, бэйби! Крутой дебютник, именно Котфлещ, но больше электроиники с дабами всякими. Остальное слушаю реже. Кто создаст тему про God? %)

Против фото Годфлеш в шапке протестую неистово.

rage, Фото змінив (але зуб даю, що Бєня був би не проти залишитися:smile:). Стосовно God, якщо з'явилося бажання, то будь ласка, у мене все рівно не все з дискографії.

Back