valmakar
vinyl 10"
минуточку! :no:панк рок не для того, что бы 5/4 и 7/8 ебашить.
по сабжу- ви обоє неправі. Касатка - об’єктивно погана група, але-от відгукуватися на коментарі з 2009-го - це якось особливо круто.
минуточку! :no:панк рок не для того, что бы 5/4 и 7/8 ебашить.
та группа как группа, я не написал не слова об охуенности. если по такому критерию поганости подходить, то в 9,9/10 русских групп емо и 9,99/10 панкрок групп существуют зря, так как создают не продукт, а самодеятельность. Они и не должны в истории остаться музыкой, а будут висеть на атитьюде.Касатка - об’єктивно погана група
я такого не казав. погані групи теж для чогось існують, і це діло тільки самих музикантів.существуют зря
а оце трохи печально, бо музиканти самі собі занижуть планку. на щастя, не всі жанри панк-року виходять із формули "головне посил".будут висеть на атитьюде
знаю, чому група була свого роду культом. і радий, що це в минулому :smile:Ты будто не выкупаешь, почему их котировали и почему для того времени это обосновано?
в тоже время панкрок без посыла это либо дрочь, либо не панкрок:dontknow:на щастя, не всі жанри панк-року виходять із формули "головне посил".