олег в.
i'm a scatman!
Гурт заснований в 1990 в Афінах, Греція. Перші роки, до альбому 94-ого грали thrash metal, а вже з того альбому перейшли на стонер з домішками металу і психоделії. Грають вони не професійно, всенсі, що музика не є для них засобом заробітку, але грають досить круто і приємно. вокал, коли зносить його в таку приємну хрипоту, починає нагадувати голос Леммі. Впринципі, їх творчість не є вершиною новаторства і експерементальщини і нічого особливо нового ви в цих греків не знайдете, але ось груву і енергії тут просто навалом. Любителям мастер меджет, киюс, електрік візард, лос натас і тд присвячується.
Nightstalker вважається культовою для Греції стонер-групою, але в нашому неті я особливо ні інфи, ні музики не знайшов. Ознайомився, спершу, з альбомом 1994 року в ужасаючій якості в 64 кбпм, але і такий запис дозволив мені побачити тенденції і крутість гурту. А ось майспейс порадував ненажарт, особливо в порівнняні з тим альбомом, що у мене. Так що, якщо хтось має їх релізи - будтьте ласкаві, залити)
Vocals/Drums: Argy
Guitars: Tolis
Bass: Andreas Lagios (Rotting Christ)
1990 Metal Gear
1994 Side FX EP
1996 Use LP раз торент два торент ремастер 2006 року.
2000 The Ritual EP
2004 Just a burn LP
офіційний сайт
майспейс
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=hSo4dzfcaJs&feature=related"]відео
sex, drugs & rock 'n' roll
- Description
- stoner/psychedelic, Greece