Structures

progressive metalcore, Toronto, Canada

Leg0

nicely nicely
Name
Артур
Sex
мужской

Reaction score
1,481

7427_283831130243_283827290243_9291721_6487659_n.jpg

MYSPACE

Склад:
Nick Xourafas - вокал
Spyros Georgiou - гітара
Brendan Padjasek - гітара, вокал
Spencer MaClean - бас, вокал
Andrew McEnaney - барабани

Інфо:
Гурт з Toronto, Canada.
Біо в процесі випрошування) можливо напишуть, тоді і допишу.

Коли я випадково натрапив на їх майспейс і послухав 2 треки, то я просто був в шоці від матеріалу, бо він дійсно нереально крутий! Я такого крутого не чув з моменту, як скачав The Arusha Accord. Убивчо низький стрій, потужні вокали (при цьому чистий дуже кайфовий), скажені драми, пекельні збитості, брейки, технічність і неперевершені мелодичні моменти. Якщо прослідковувати за їх змінами темпів і тем, то це дійсно вражає. Купа матметалових запилів, від яких просто нереально рве. Я не знаю, їх нереально описати, все дуже і дуже. Реально чуваки лабають дещо свіже і круте. Всі треки просто божественні, я дуже чекав цього релізу і він ахуєнний :applouse::scream:
Всім обов'язково ознайомитись :deal:
і якби да, тег реквестую :mad:

Дискографія:
ffaafa24a9ca.jpg

All Of The Above EP 2010
[HIDE]Cкачать[/HIDE]

Description
progressive metalcore, Toronto, Canada
Last edited by a moderator:
круты, однозначно :super:

зміна темпа в першому треці вбила мій мозок :up:

извините за офтоп, но сделайте кто-нить тему про Blnid Witness) ваще жгучие и крутые:scream:

kid_with_gum, це ті, шо з каверами заганяються? круті.
що заважає самому зробити?) :yeah:

FTFD напомнили, тоже дохуя мелодики

Leg0, я еще не практиковался в оформлении тем;)
я не знаю про каверы, но вокалист там хорошо копирует вокалиста Suicide Silence)

говоря о Структурах, то в контексте всего подобного прог мк они звучат ваще крута и достаточно оригинально, я бы их сравнивал с TEOAT (traitor) с этими переходами со скорости на медленность и мелодичность+ похожий вокал)
а вот насчет аруши акорд я бы не согласился, по-моему слишком уж они много взяли у аркитектс)

FTFD напомнили, тоже дохуя мелодики
да, мелодикою навіть дуже)

kid_with_gum,
говоря о Структурах, то в контексте всего подобного прог мк они звучат ваще крута и достаточно оригинально, я бы их сравнивал с TEOAT (traitor) с этими переходами со скорости на медленность и мелодичность+ похожий вокал)
ну загалом можна так сказати, але я б не порівнював їх музику, адже дуже вже різниться. у першу чергу строями і великою долею матметалу у стракчерс. Також ТЕОАТ більш емоційніші та і набагато більше вокал вирулює музику.
але загалом - да.
я еще не практиковался в оформлении тем;)
ну так буде можливість :yeah:

а вот насчет аруши акорд я бы не согласился, по-моему слишком уж они много взяли у аркитектс)
:disgust: аркітектс якби посасують у стороні якщо рівняти до ТАА.
вслухайся нормально в LP, і намагайся почути не тільки околоаркітектсівське.
||--------------------------||
||--------4-----4----------||
||--------7-----7-----7----||
||---------------------6----||
||---------------------5----||
||--0--0-----0-----0-------||

і взагалі АА має такий спектр ахуєнних плюсів, котрі аркітектс не мають, що казати, що вони багато взяли від них це просто мрак.

я бы отличил в плане техничности ипи АА, но вот на полноформатнике они полностью переняли звук у аркитектс, единственное, что басгитара ярче у них, а так те же приемы, спародированный вокал) я иногда даже путал их на плеере с аркитектс) первая песня Dead To Me вообще звучит как смесь Early Grave и Numbers Count For Nothing.
ну а вообще кому как показалось и кто что услышал)

Буквально на днях слухав їх дебютну ІПішку. Місцями непогано, і як вже було сказано, нагадує ФЗФД. Загони з чистим сладким вокалом :hz: нафіга??

K!ue, бо ахуєнно :in_love:
I can't breathe the air that you breathe, I can't be the dreams that you dream. You’re taking your time, and I can’t breathe the air.

нє, реально такі загони по чистому як у них і як у ТАА це дуже ок. імхо звичайно.

K!ue, бо ахуєнно
Ну як коли, звичайно. В цьому випадку думаю він все портить :dontknow: саме такий: солоденький...чистий вокал чистому рознь :stupid:

отличный австралийский молодняк на удивление

так Канада ж вроде...
случайно заценил, жирно звучат и достаточно оригинально, пусть быстрее альбом пишут, ибо мало :popcorn:

Періфері якесь. Чекав PTH, отримав мешугоподібну фігню :down: Та ще й немелодійні ніразу :down: І звук гітарний пісок піском :down: Унилі крабкорові ріфи на педальних нотах межуються з суцільним брейкдауном і молотиловом з рідкими свіповими фразами :down:

даже не знаю, зачем им после такой критики продолжать играть что-то :stupid:

Просто треба рухатися в напрямку прогу а не відбійних молотків :deal:

даже не знаю, зачем им после такой критики продолжать играть что-то :stupid:

та взагалі)

вцінив нарешті нормально новий трек, ахуєнний. суровіше якось стало, а місцями по текстбук треджеді) але солодкого вокалу нема :sad:

Structures - Divided By (2011)

1319207379_structures-divided-by-2011.jpg

Genre: Progressive Metalcore
Quality: mp3, CBR 192kbps
Size: 46 Mb

Tracklist:

01. At Las[t]
02. Hydroplaning
03. Encounter...
04. Paralyzed___
05. In Pursuit of
06. Clockwork
07. Relapse; Signs.
08. Tunnel Vision
09. I.N.T.E.N.T.
10. /

megaupload

ох! ахуєнно, качаю!

Добавлено через 24 минуты
ну от хідропланінг новий з чистим в кінці взагалі ахуєнний
енкаунтер з новим звуком не то :hz: він краще звучав, ріал.
в паралайзд чиста крута, така ненапряжна)
в 5ому треку на самому початку баг?

крутий альбум, без базару.
але блін, якесь гавно, шо тупо всьо зливають за місяці до виходу, хоч тут і 4 дні, але всерівно гавно.

Добавлено через 1 час 51 минуту
спитав гітариста як так, шо альбіч вже злили:
people started receiving their pre orders today, easy enough to upload

Ну так почему эти геи не могут выложить нормальный цд-рип? :mad:

:rofl:

Добавлено через 43 минуты
вже є СД-ріп, але на сервак не буду лити, бо з тегами якісь неясності, ще й десятий трек зветься "\", символ, який не може бути в імені папки, лол)
ось медіафайр
Structures - 2010 - Divided By
http://www.mediafire.com/?achac9a5nkkvs7d

Ну на рутрекере уже пару часов как лежит :oh-yeah:

Добавлено через 16 часов 54 минуты
Relapse; Signs. - тут фит с Фрэнки Палмери? :thinking:
Ну и ваще, на альбоме тоже есть вокалы рывками :stupid:

от шо я помітив, шо моментами проскакують міні-моменти з норма джин 2006 :up:

одни из моих фаворитов в модном дженто-каче
Volumes посасывают в сторонке:lought:
Обидно только за качество последнего альба:banghead:даже на сцен-релизе одни перегрузы

Back