Мене чомусь страшенно совість мучає, коли я якусь свінгову тему роблю і альбоми (іноді доволі рідкісні) заливаю на сервер. Так як розумію, що свінг явно менше людей качатиме, ніж, примустимо, якийсь харкор)
Ну якби все, підбірка заливається. Зараз ще коротенький "супровід" надрукую)
Добавлено через 1 час 24 минуты
Не думала, що впоратись із цим завданням буде так складно. Адже коли я почала копирсатися в своєму компі, стільки всього познаходила, і все улюблене, все подобається – як тут не включити до збірки?
При відборі я ніякими особливими принципами не керувалась. Треки діляться на дві прості категорії: те, що стратегічно важливе для свінгу і те, що просто мені подобається.
До стратегічно важливого належать сестрички Ендрюз, Лайонел Хемптон, Royal Crown Revue і т.д. Неспроста також я почала із Короля свінгу, а закінчила Королевою) По ідеї, я мала б включити ще і It Don't Mean a Thing (if It Ain't Got that Swing). Але у збірці - неосвінговий варіант. Тому що, оригінал мені, прости Господи, не подобається (тільки не бийте).
На додачу є ще два бонуси- для ознайомлення з джиттербагом))
А взагалі..думаю, ви майже все і самі чули. Тому навіть не знаю, чи воно вам треба) Але мене попросили обрати пісні на свій власний смак і розсуд, отже, по-іншому б і не вийшло.
З. І. № 14, Janice Hagan, на жаль, лайвовий варіант, іншого не знайшла. Але я просто обожнюю цю пісню. А Eva Cassidy, №18, впринципі, не свінгова співачка. Але пісня в стилі. І вона пречудова.
Ось список, щоби не брали кота у мішку:
01 - Glenn Miller - In the Mood
02 - Squirrel Nut Zippers - Blue Angel
03 - Royal Crown Revue - Hey Pachuco
04 - Imperial Swing Orchestra - It Don't Mean a Thing (if It Ain't Got that Swing)
05 - Big Rude Jake - Speak Easy
06 - Ingrid Lucia & The Flying Neutrinos – Cry
07 - Casey MacGill - Swing Brother Swing
08 - Lionel Hampton - Lavender Coffin
09 - Lady Linn -I Dont Wanna Dance
10 - Indigo swing - Red Light!
11 - Sammy Davis Jr - Love Me Or Leave Me
12 - Dr.Zoot - Piece a Suga'
13 - Big Bad Woodoo Daddy - Minnie the Moocher
14 - Janice Hagan - Alright, Okay, You Win
15 - Andrews Sisters - Bei Mir Bist Du Schon
16 - Linda & The Big King Jive Daddies -Johnny Jingo
17 - Swing Kids - Sing Sing Sing
18 - Eva Cassidy - Wade In the Water
19 - Wolfgang Parker - The Mice, The Demons, The Piggies
20 - Ella Fitzgerald - Ev'ry Time We Say Goodbye
bonus - Jitterbag Stroll
bonus - Shim Sham Song
VA - Swing, Brother, Swing

[HIDE]Cкачать ( пароль www.neformat.com.ua ) [/HIDE]
З.З.І. До збірки входять просто мої улюблені пісні, під котрі я залюбки танцюю, їзджу в транспорті і т.д. Тобто вони зовсім не претендують на звання найкрутіших. Просто приємна музика, котра ненав"язливо ознайомить, і, сподіваюся, зацікавить свінгом тих, хто його не дуже й слухав.
Ну якби все, підбірка заливається. Зараз ще коротенький "супровід" надрукую)
Добавлено через 1 час 24 минуты
Не думала, що впоратись із цим завданням буде так складно. Адже коли я почала копирсатися в своєму компі, стільки всього познаходила, і все улюблене, все подобається – як тут не включити до збірки?
При відборі я ніякими особливими принципами не керувалась. Треки діляться на дві прості категорії: те, що стратегічно важливе для свінгу і те, що просто мені подобається.
До стратегічно важливого належать сестрички Ендрюз, Лайонел Хемптон, Royal Crown Revue і т.д. Неспроста також я почала із Короля свінгу, а закінчила Королевою) По ідеї, я мала б включити ще і It Don't Mean a Thing (if It Ain't Got that Swing). Але у збірці - неосвінговий варіант. Тому що, оригінал мені, прости Господи, не подобається (тільки не бийте).
На додачу є ще два бонуси- для ознайомлення з джиттербагом))
А взагалі..думаю, ви майже все і самі чули. Тому навіть не знаю, чи воно вам треба) Але мене попросили обрати пісні на свій власний смак і розсуд, отже, по-іншому б і не вийшло.
З. І. № 14, Janice Hagan, на жаль, лайвовий варіант, іншого не знайшла. Але я просто обожнюю цю пісню. А Eva Cassidy, №18, впринципі, не свінгова співачка. Але пісня в стилі. І вона пречудова.
Ось список, щоби не брали кота у мішку:
01 - Glenn Miller - In the Mood
02 - Squirrel Nut Zippers - Blue Angel
03 - Royal Crown Revue - Hey Pachuco
04 - Imperial Swing Orchestra - It Don't Mean a Thing (if It Ain't Got that Swing)
05 - Big Rude Jake - Speak Easy
06 - Ingrid Lucia & The Flying Neutrinos – Cry
07 - Casey MacGill - Swing Brother Swing
08 - Lionel Hampton - Lavender Coffin
09 - Lady Linn -I Dont Wanna Dance
10 - Indigo swing - Red Light!
11 - Sammy Davis Jr - Love Me Or Leave Me
12 - Dr.Zoot - Piece a Suga'
13 - Big Bad Woodoo Daddy - Minnie the Moocher
14 - Janice Hagan - Alright, Okay, You Win
15 - Andrews Sisters - Bei Mir Bist Du Schon
16 - Linda & The Big King Jive Daddies -Johnny Jingo
17 - Swing Kids - Sing Sing Sing
18 - Eva Cassidy - Wade In the Water
19 - Wolfgang Parker - The Mice, The Demons, The Piggies
20 - Ella Fitzgerald - Ev'ry Time We Say Goodbye
bonus - Jitterbag Stroll
bonus - Shim Sham Song
VA - Swing, Brother, Swing

[HIDE]Cкачать ( пароль www.neformat.com.ua ) [/HIDE]
З.З.І. До збірки входять просто мої улюблені пісні, під котрі я залюбки танцюю, їзджу в транспорті і т.д. Тобто вони зовсім не претендують на звання найкрутіших. Просто приємна музика, котра ненав"язливо ознайомить, і, сподіваюся, зацікавить свінгом тих, хто його не дуже й слухав.
Last edited: