Сверхчеловек
digipack
Хочеться звернути увагу нашої публіки на цю групу, бо мені вона дуже сподобалася і стала однією з улюблених.
Складаєтсья з учасників визнаного пост-метал колективу Pelican (який я, до речі, і не люблю особливо). Якщо ви почнете слухати їх з першого треку першого альбому (Tree of No Return), то почуєте під чисту злизаний з Isis мотив. Але в даному проекті пост-метал є лише не надто суттєвим домішком (принаймні на перших альбомах), адже основу тут складає екстремальна експериментальна музика зразку Sun of Nothing, Today Is The Day, про що свідчить подальша частина пісні і всі інші пісні, закінчуючи останнім треком другого альбому Get Ready. Третій реліз гурту The Resisting Dreamer залишився з меншою кількістю екстремальних елементів. І якщо дехто дозволяє собі називати Kayo Dot пост-металом, то дійсно в резістінг дрімер стало значно більше пост-металу. Вплив Kayo Dot тут дуже відчутний, що мене, як фаната подібного, тільки радує. ЕП Резістінг дрімер по суті є однією великою піснею, яка лише умовно поділена на кілька треків. І третій такий умовний трек змушує мене обпікати коліна, внаслідок того, що я пісяю на них кип"ятком.
Підсумовуючи скажу, що група пиздата, всім раджу
Дискографія:
2004 - Tree of No Return
2005 - Get Ready
2007 - The Resisting Dreamer
Учасники:
Trevor de Brauw, Larry Herweg, Laurent Lebec (всі з Pelican)
http://www.myspace.com/tuskgrind
- Description
- experimental/grindcore/post-metal, US
- Country
- usa
Last edited by a moderator:
Tusk