Hellraiser
Destroy Erase Improve
- Name
- Вітічька
- Sex
- мужской
- Reaction score
- 908
Правительство причислило велопробеги к демонстрациям, а установленные палатки — к пикетам
:stupid:потім видно звернув на чорну трасу. Ну його в баню такий даунхіл, принаймні на свому вєліку і без захисту)
Красиві місця :up:Торунський перевал, Синевірський 2 рази, Колочава, Пилипець 2 рази, в село ще якесь заїжджав
:stupid:
Красиві місця :up:
А тим часом Bike Punk проїхав Париж-Брест-Париж, а я в неділю їздив Стежками Опришків.
![]()
Вкатані, з середнім і мінімальним уклоном, стежки навіть, не траси
Довжина: 47.23км
Набор висоти: 1675м
![]()
Стартовий торч - поза 8 км і 10% градієнту. Потім такий же спуск. Потім ше раз :stupid:. Залізо, гальма і руки охуївають.
я приблизно проїзжаю 150 км в тиждень. то вже в цьому першому для себе велосезоні накатав 2-3 тисячі км. можливо і більше.
Hellraiser, признаюсь, это где-то так же круто, как если бы ты написал "у Адлера тепер CORT G100"
Hellraiser, а это на какой раме у тебя комплит? Не могу разобрать, мелковато.
Кстати, сам езжу вот на таком:
Купил его уже с рук, по комлпектации - почти полностью унылый сток. Из унылого не-стока: доставшийся от предыдущего хозяина задний переклюк Деор, какой-то полуслик сзади (который я сменил на Schwalbe Hurricane) и уже мною поставленный вилсет Fulcrum Red Metal 5. В ближайшем будущем планирую поменять педали на контакты, макет на вилку и седло на что-то поудобней. В отдалённом - под замену пойдёт почти всё, начиная с рамы.
Hellraiser, у тебя была грязевая покрышка или полуслик? Меняй на что-то от Швальбе, Континентал или Максис, конкретнее - в зависимости от типа.
CSTПанове велосипедисти, підкажіть на що можна замінити покришку Kenda 26*2.1, бо вже задовбався камери клеїти і камеру якусь нормальну під неї, бо нова(!) Kenda super lite за 70 грн сьогодні луснула недалеко від шва, ніби лезом хтось розрізав. Може десь між покришкою і диском камеру защемило,хз. 40км аж проїхав на камері.