tenebr?feris
Dead but Dreaming
TelOne, це перше, що спало на думку.
не хочу не буду.Послухай ще раз однойменну пісню Black Sabbath.
не хочу не буду.Послухай ще раз однойменну пісню Black Sabbath.
В 75 году вышел Metal Machine Music Лу Рида и был записан первый альбом Троббин Грисл. Но сабж были нормальными себе блюз-рокерами, им не в прикол было куда-то рыть и таким образом отказаться от бабла и популярности. Их можно понять.чувак, між БВ і БС 20 років різниці. Які екстремальні дебрі в 75-му?
Сабж всього лиш став легендою, іконою стилю та моди. І я, наприклад, пишаюсь, що застав їх ще живими.Но сабж были нормальными себе блюз-рокерами, им не в прикол было куда-то рыть и таким образом отказаться от бабла и популярности. Их можно понять.
А ще кажеш, що ти атеїст.Сабж всього лиш став легендою, іконою стилю та моди. І я, наприклад, пишаюсь, що застав їх ще живими.
І можна нескромне запитання: вплив даного альбому на подальший розвиток музики (металу зокрема) можна порівняти з впливом БС?Metal Machine Music Лу Рида
Можна. Вплив на подальший розвиток індастріалу/нойзу у МММ досить відчутний. Хоча, напевно, у ТГ все ж більший.вплив даного альбому на подальший розвиток музики (металу зокрема) можна порівняти з впливом БС?
Альбом оказал огромное влияние на всю, условно говоря, тяжелую музыку. Метал в том числе.І можна нескромне запитання: вплив даного альбому на подальший розвиток музики (металу зокрема) можна порівняти з впливом БС?
Повторюсь, але причина в цьому:А то я дивлюсь, що критики рознесли альбом в пух і прах
нойзи з індастріалами часто навіть як музика не ідентифікуються.
Повторюсь, але причина в цьому:
Цитата:
Сообщение от Marlo Stanfield
нойзи з індастріалами часто навіть як музика не ідентифікуються.
у тайпов харошій каверок єсть, недавно слухавтитульний трек з дебюту Black Sabbath
Гитарист BLACK SABBATH: «Мы можем ещё что-то записать»
:cranky::alive:названия лекарств на бумажку
Ни хуя.Винни Аписе и вокалиста из Solitude Aeternus
тогда зачем ты мне это говоришь?я можу знов ту гіфку використати, але власні позиції ми вже не поміняємо
Ба більше, навіть найкращі альбоми гуртів з Дістортеда навіть близько не стояли з умовно найгіршими альбомами Саббатів
и отсутствие чувства юмораСабж всього лиш став легендою, іконою стилю та моди
После ухода Оззыча - да, в говно.БС після перших двох альбомів скотилась в гівно, то це нормальна аргументація