Black Sabbath

fathers of doom
чувак, між БВ і БС 20 років різниці. Які екстремальні дебрі в 75-му?
В 75 году вышел Metal Machine Music Лу Рида и был записан первый альбом Троббин Грисл. Но сабж были нормальными себе блюз-рокерами, им не в прикол было куда-то рыть и таким образом отказаться от бабла и популярности. Их можно понять.

Но сабж были нормальными себе блюз-рокерами, им не в прикол было куда-то рыть и таким образом отказаться от бабла и популярности. Их можно понять.
Сабж всього лиш став легендою, іконою стилю та моди. І я, наприклад, пишаюсь, що застав їх ще живими.

Almagest, никто ж не спорит, ребята очень стильные. Почти как Мадонна.

Сабж всього лиш став легендою, іконою стилю та моди. І я, наприклад, пишаюсь, що застав їх ще живими.
А ще кажеш, що ти атеїст.

Almagest, нема в тебе такого?

a9853660b25c13f24cf048502bfb5533.jpg

Metal Machine Music Лу Рида
І можна нескромне запитання: вплив даного альбому на подальший розвиток музики (металу зокрема) можна порівняти з впливом БС?

вплив даного альбому на подальший розвиток музики (металу зокрема) можна порівняти з впливом БС?
Можна. Вплив на подальший розвиток індастріалу/нойзу у МММ досить відчутний. Хоча, напевно, у ТГ все ж більший.

Добавлено в 15:56 / Предыдущее сообщение было написано в 15:54

Інша справа, що метал зрозуміліший для пересічного слухача, тоді як нойзи з індастріалами часто навіть як музика не ідентифікуються. Від того вважається, що на них можна увагу взагалі не звертати.

І можна нескромне запитання: вплив даного альбому на подальший розвиток музики (металу зокрема) можна порівняти з впливом БС?
Альбом оказал огромное влияние на всю, условно говоря, тяжелую музыку. Метал в том числе.

А то я дивлюсь, що критики рознесли альбом в пух і прах :lol:

Добавлено в 16:04 / Предыдущее сообщение было написано в 16:02

Я завжди вірив в існування паралельних реальностей, але ще ніколи з ними так близько не контактував, як сьогодні в цій темі.

У критиков два мнения по поводу этого альбома: шедевр или говно. Но все сходятся на большом его влиянии на современников.

Повторюсь, але причина в цьому:

Цитата:
Сообщение от Marlo Stanfield
нойзи з індастріалами часто навіть як музика не ідентифікуються.

але вплив на метал ВЕЛИЧЕЗНИЙ :applouse:

Almagest, твоя проблема в тому, що в твоєму розумінні "музика" і "метал" — синоніми. Я про вплив МММ на метал нічого не знаю і про це не писав.

Эх взять бы Тони, Гизера, Винни Аписе и вокалиста из Solitude Aeternus и запереть их в студии на недельку-другую и всем бы было неймоверное счастье! :pray:

Spoonman, я можу знов ту гіфку використати, але власні позиції ми вже не поміняємо :deal:

я можу знов ту гіфку використати, але власні позиції ми вже не поміняємо
тогда зачем ты мне это говоришь?

потенциал срачам задают такие посты:
Ба більше, навіть найкращі альбоми гуртів з Дістортеда навіть близько не стояли з умовно найгіршими альбомами Саббатів
Сабж всього лиш став легендою, іконою стилю та моди
и отсутствие чувства юмора

так что в сраче будешь участвовать ты один, судя по [STRIKE]толщине потенциала[/STRIKE] всему.

БС після перших двох альбомів скотилась в гівно, то це нормальна аргументація
После ухода Оззыча - да, в говно.

Back