Re: Хобби
у школі монети збирав. якихось рідкісних, чи цінних - мало. хіба колекційних 5 рублів радянських (з яких я я через дитячу дурість зняв захисне покриття) з собором Спаса на рву, і ше одні - з Софійським собором, які якийсь варвар досить сильно покоцав, а потім викинув.
щодо теперішніх хобі.. гра на ударних - це дійсно захопливо. правда, було розлінився, удома не займався - от і став гірше грати. тепер практично щодня хоча би хвилин 10 тренуюся - і вже є результати. головним поштовхом були переглянуті мною відеозаписи гри Макса Роуча і Джо Морелло)
для себе трохи граю на гітарі. як почав Боба Дилана слухати - відразу аж захотілося й собі вміти грати просто, але гарно) планую в товариша трохи підучитися - і лабати блюзи зрідка разом з ними)
дуже люблю читати, і тут у мене 3 основних напрямки - українська література початку ХХ сторіччя, американська література (від Волта Вітмена, Джека Лондона - і до 70х), і поезія загалом, хоча більше - верлібри. від того захоплення й сам почав писати. за велику частину віршів навіть не соромно:yeah:
ну, і насамкінець - усе, шо пов*язано з емо 90х, особливо - екстремальні його представники. люблю цю тематику ґуґлити, і шукати в неті людей, які грали в тих гуртах)
Добавлено через 3 минуты
а, і ше - читати різні науково-популярні статті на такі тематики: біологія (в т. ч. - еволюційна теорія), астрономія (як наслідок - частково і сучасна фізика) та історія (із цікавістю можу почитати і не просто популярні, а й цілком наукові статті/книжки, в основному - щодо давніх цивілізацій)